Homepage Kleinvee.nl
   home   inloggen
Rubriek: Tentoonstellingen
50 jaar  3224x gelezen
Geplaatst op   25-11-2013

Omschrijving

Grote vogeltentoonstelling georganiseerd door Lemster Volière Vrienden .


Op vrijdagavond 29 november na 20.00 uur en zaterdag 30 november tot 15.30 uur zal het in
Het Baken aan de Wiepke Hofstraat in Lemmer een leven als een oordeel zijn. Dan organiseert de vogelvereniging Lemster Volière Vrienden daar de regio vogeltentoonstelling. En de dan aanwezige bijna driehonderd vogels laten dan hun aanwezigheid duidelijk blijken.
Maar wie een bezoek aan deze – gratis toegankelijke - tentoonstelling brengt (en wie zou dat niet doen?) zal niet alleen door vrolijk vogelgezang worden verwelkomd, maar kan ook kennismaken met een aantal gifkikkers die naast de vogels door de Frog Factory worden geshowd. De zang van deze kikkers mag dan lang niet zo mooi zijn dan die van de vogels, hun kleuren maken dat zeker goed.

Dat gifkikkers slaat dus niet op de leden van de LVV die u bij binnenkomst vriendelijk verwelkomen en u desgevraagd alles over hun hobby, het houden, en vooral kweken van vogels, willen vertellen. Maar pas op: het is een hobby die in je bloed gaat zitten. Bij de LVV zijn er een aantal leden al meer dan vijftig jaar aan verslaafd!
En of je nu zebravinkjes of reuzenpapegaaien kweekt, of je richt op het bereiken van een gitzwarte kanarie, het welzijn en de gezondheid van de vogel staat bij de LVV altijd op de eerste plaats. En het is ook echt niet nodig om alleen maar prachtige tentoonstellingsvogels te kweken, ook het kweken van vogels met als doel bepaalde soorten in stand te houden, of “gewoon” bepaalde soorten tot voortplanting te brengen, kan een doel zijn.
Maar er is ook niets op tegen om te genieten van de aanhankelijkheid van een paartje grasparkietjes en een praatje te maken met een in prima conditie zijnde kanarie die u dagelijks vergast op een bijna gratis gevarieerd zangfestijn.
Kortom een hobby voor oud, maar vooral ook voor jong, om eens bij stil te staan. En dat kan op 29 en 30 november in Het Baken in Lemmer. Wat zou u tegenhouden?

Prijs Gratis
Geplaatst door vogel flits
Soort: Particulier
Woonplaats lemmer (Friesland, NL)
50 jaar
[ terug ]

Uw reactie wordt via Kleinvee.nl per e-mail, door het systeem verzonden aan de adverteerder.

Stuur deze advertentie door naar een bekende!
Meld deze advertentie aan de beheerders

   Algemene Voorwaarden  |  Contact