Homepage Kleinvee.nl
   home   inloggen
Rubriek: Voeding
Te koop gedroogde kruiden, bloemen etc.  2535x gelezen
Geplaatst op   2-2-2015

Omschrijving

Waarom gedroogde kruiden, groentes, fruit etc. geven?

Het voer van de voerfabrikanten in Nederland is niet slecht. Maar het is ontwikkeld voor het gemiddelde dier. De vele verschillende soorten, rassen hebben ieder zijn eigen voedingsbehoefte. Daarnaast kunnen speciale situaties ook vragen om meer vitamines, of vezels, zoals stress, drachtig zijn, verkoudheid, rui etc. Door de dieren dan kruiden, vlokken, zaden etc. te geven, kan er redelijk specifiek de dieren iets extra’s gegeven worden.
Verder is het iets anders geven naast de standaard brok ook leuk. De dieren ruiken het als ze ander voer krijgen en komen er grager op af, dat is voor de houder van de dieren ook leuk. In de natuur eten de dieren ook niet iedere dag hetzelfde. Wij mensen zouden het ook niet leuk vinden, als we iedere dag hetzelfde te eten krijgen. Verandering van spijs doet eten. Als je de dieren voor de eerste keer kruiden geeft, geef dan een heel klein beetje en kijk hoe ze er op reageren. Net als mensen hoeven niet alle dieren hetzelfde te reageren op de kruiden, groentes etc. Niet alle dieren vinden hetzelfde lekker, dwing ze het dan niet om het te eten.

We hebben een groot assortiment, zoals:
Aardbeienblad
Bananen schijfjes
Brandnetelblad heel of gesneden
Dari (rood)
Goudsbloemen
Haver gepunt (zwart of geel)
Hazelnootblad
Heemst
Kamillebloemen
Katjang
Kleefkruid
Lijnzaad
Paardenbloem
Papaya
Rozenblaadjes
Zonnebloempitten

En nog veel meer. Neem eens een kijkje op onze site: WWW.BAROEN.NL

Wij zijn standaard open op maan-, dins- en vrijdagochtend van 9.00 tot 11.45 en dinsdagavond van 18.00 tot 20.00. Op de tweede zaterdagochtend (14 februari/14 maart) van de maand zijn wij standaard open van 9.00 tot 12.30 voor het afhalen van voer en andere benodigdheden. Wilt u op een ander tijdstip het voer ophalen, dan is dat geen probleem. Wel vragen wij u dan, om ons eerst even te bellen of te mailen. Het adres is aalsmeerderweg 283 unit 20 in aalsmeer. Voor verdere verkoop- en leverinformatie kan u ons bellen, of mailen via marktplaats.

Over baroen.
Baroen op gezet door hobbydierhouder s, voor hobbydierhouders. Wij willen het gat tussen de 'normale' dierenwinkel en de handel aren op beurzen en tentoonstellingen opvullen, door 365 dagen per jaar de door de hobbyfokker benodigde materialen beschikbaar te hebben. In ons assortiment hebben wij onder andere: voerbakken, ophangbare watertorens met bajonetsluiting, warmtelampen, merkringen, schoonmaakmiddelen, etc. Bent u opzoek naar een produkt en kan u het niet vinden, mail ons en wij zoeken met u mee! Indien er prijs verschillen zijn tussen deze advertentie en onze winkel, dan gelden de prijzen van onze winkel.
Prijs N.o.t.k.
Geplaatst door de Baroen
Soort: Handelaar
Woonplaats Aalsmeer (Noord-Holland, NL)
gedroogde kruiden, bloemen etc.
[ terug ]

Uw reactie wordt via Kleinvee.nl per e-mail, door het systeem verzonden aan de adverteerder.

Stuur deze advertentie door naar een bekende!
Meld deze advertentie aan de beheerders

   Algemene Voorwaarden  |  Contact