Homepage Kleinvee.nl
   home   inloggen
Rubriek: Benodigdheden
Te koop luchtreinigers tegen geur en fijnstof van dieren  360x gelezen
Geplaatst op   31-1-2019

Omschrijving

Progenion bestaat 10 jaar. Ontvang deze luchtreiniger met gratis luchtreiniger PR-300


Originele ģ Luchtreiniger met ionisator PR-369
U wilt schone lucht kunnen inademen, dat spreekt voor zich. De PR-369 luchtreiniger/ionisator is dť manier om dit op een energiezuinige en geruisloze manier te realiseren. Astma, fijnstof, hooikoorts, huisdieren: wat de reden ook is dat u uw omgevingslucht wilt zuiveren, met dit apparaat haalt u ongewenste deeltjes snel en effectief uit de lucht op een oppervlakte van maximaal 60m≤ (150m≥). Uw longen (en die van uw partner, kinderen en bezoekers) zullen u dankbaar zijn!

Recensie:
ďSinds ik het apparaat in gebruik heb, merk ik duidelijk een vermindering in mijn klachten. Ik nies minder, er komt minder viezigheid uit mijn ogen en de lucht voelt schoner aan. Mijn neusholtes zijn veel vrijer en ik krijg dus meer lucht binnen. Hierdoor lijk ik me ook een stukje fitter te voelen.Ē
Frans uit Utrecht

Speciaal geschikt voor ruimtes met veel fijnstof
De PR-369 heeft drie standen (laag/middel/hoog) en is met slechts een verbruik van minder dan 12 watt een absoluut energiezuinige luchtreiniger. Hij filtert op een zeer effectieve wijze fijnstof uit de lucht. Deze luchtreiniger ionisator is met name geschikt in ruimtes waar veel fijnstof aanwezig is, zoals huizen of kantoren en langs drukke verkeerswegen. Maar ook mensen met huisdieren die veel fijnstof verspreiden zoals met name papagaaien of andere vogels hebben veel baat bij de PR-369.

Al binnen enkele uren minder klachten
Dankzij de werking van de ionisator en het filteren van fijnstof vermindert u hoofdpijn en vermoeidheid; u merkt het resultaat al binnen enkele uren. Mensen die last hebben van allergieŽn zoals hooikoorts hebben ook veel profijt van deze luchtreiniger omdat hij ook pollen, bacteriŽn en ander microdeeltjes uit de lucht filtert. Met de PR-369 creŽert u een gezonder werk- of leefklimaat.

Bespaar kosten 100% geen filters vervangen
De PR-369 is voorzien van extra breed en gemakkelijk schoon te maken roestvrijstalen filter. Dit filtersysteem dient u eenmaal per week te reinigen met een licht vochtige doek. Het filtersysteem hoeft u niet te vervangen en is telkens herbruikbaar. De luchtreiniger is voorzien van een schoonmaakindicator zodat u er automatisch aan herinnerd wordt wanneer u het filter dient te reinigen.

http://www.progenion.nl/luchtreinigers
Prijs 169,00
Geplaatst door Ronny Doornbos
Soort: Handelaar
Telefoon: 0748511901
Woonplaats Borne (Overijssel, NL)
[ terug ]

Uw reactie wordt via Kleinvee.nl per e-mail, door het systeem verzonden aan de adverteerder.

Stuur deze advertentie door naar een bekende!
Meld deze advertentie aan de beheerders

   Algemene Voorwaarden  |  Contact